tiistai 15. huhtikuuta 2014

Hetki puutarha-aikaa

Hetki omaa aikaa tekee nyt aluevaltauksen ruoka- ja puutarhablogiksi. Tai ruoka-, puutarha- ja valokuvausblogiksi. Ehkä jossain vaiheessa myös kirjoja ja hyvinvointia. Eli hetki ihan ikiomaa aikaa.

Onneksi tuli maalattua blogin nimi riittävän laajalla pensselillä, niin sen alle voi mahduttaa mitä tahansa :) Aluevaltauksen kestosta ei ole vielä takeita, saattaa kestää pitkään tai lopahtaa yhtä nopeasti kuin alkoikin. Olen niin innoissani keväästä ja alkavasta puutarhakaudesta, että ehkä tämä voisi olla yksi kanava jakaa innostusta muulle maailmalle.

Oma piha voi tehdä ihmisen onnelliseksi jo ennen kuin on ehtinyt tehdä mitään pihalle. Tai siis olenhan ehtinyt jo istuttaa sipuleita syksyllä. Pelkäsin jo, etten istuttanut niitä riittävän syvälle. Sieltä ne onneksi maan uumenista hiljalleen kurkistelevat päivänvaloon.

Kokeneempi puutarhuri olisi saattanut ymmärtää kirjoittaa ylös, mitä lajeja tuli istutettua. Mutta ehkei sillä ole niin väliä. Pianhan se selviää, mitä sieltä mullan alta nousee. Nuppuja odotellessa…Sinivuokon sentään minäkin tunnistan. Kyllä niitä kaupungissakin kasvaa, kun istuttaa. Ensi kevääksi ajattelin istuttaa reippaasti lisää.


1 kommentti:

  1. Mökkimaisemissa sinivuokot kukkivat kovasti. Sieltä saat taimia. Krookukset ja tulppaanit ovat jo näköjään nousseet maasta.

    VastaaPoista