lauantai 4. toukokuuta 2013

Hengissä ollaan

Tehdäänpä nyt kertaheitolla loppu tälle blogitauolle. Täällä linjojen päässä on tapahtunut niin paljon kaikkea, että kirjoittamiseen ei ole jäänyt energiaa. Ja mitä pidemmäksi tauko on venähtänyt, sitä suuremmaksi on kasvanut kynnys jatkaa bloggaamista.

Edellisen postauksen jälkeen olen kokkaillut niin monta ruokalajia, etten enää tiedä mistä aloittaisin:

  • Pääsiäislammasta avokadosalaatilla, salviaporkkanoilla, kukkakaali-vuohenjuustopyreellä ja sitruunamarenkitortulla. Elämäni ensimmäinen lampaanviulu muuten ja siitä selvittiin hyvin.
  • Arkisia oivalluksia siskonmakkaroista
  • Kokkailua pyhän Jamie Oliverin ohjeiden mukaan
  • Muutaman kerran sortumista Kotipizzan tarjoiluihin, kun ei jaksettu käydä kaupassa.
  • Seitsemän ruokalajin aasiahenkinen illallinen omassa kotiravintolassa, joka osoittautui jättimenestykseksi. Ensi vuonna lahjoitammekin vain ravintolalahjakortteja kotimme ruokapöytään - niin kivaa oli tämä lahjominen.

Onneksi olen päässyt myös nauttimaan muiden antimia, kuten loistava viini-illallinen Italia-teemalla.
Ja tietenkin vappu, jolloin ensimmäistä kertaa teimme viisaan päätöksen kokoontua vappubrunssille ystävien kanssa sisätiloihin. Kun bilekausi on kaikilla jo taakse jäänyttä elämää, olivat myös brunssitarjoilut sen mukaiset. Ei näkynyt enää kaupan perunasalaattia tai kääretorttua meidän brunssilla, vaan parempikin vappulounas olisi jäänyt kakkoseksi niille herkuille.

Eli kaikkea tätä ja jotain muuta on luvassa lähiaikoina. Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti