tiistai 28. elokuuta 2018

Annan maailma

 

Oivalsin viikko sitten, että haluan luoda maailmoja.

Olen nyt alkanut rakentaa ensimmäistä maailmaani:

kotoisa läsnäolon, hiljaisuuden, kauneuden ja luovuuden talo.

Työmaalla on rakennustyöt vielä ihan kesken, mutta voin toki esitellä, millaista siellä tulee olemaan.

Paikka, jossa on ihan ok olla sukkasillaan. Voit ottaa eteisen korista villasukat jalkaasi. Voit laittaa vaikka pyjaman päälle tai ne vähän kauhtuneet kotivaatteet, jotka puet päällesi heti kotiin tultuasi. Vaatteet, jotka päällä voit huokaista helpotuksesta ja hellittää.

Paikka, jossa on tilaa mielikuvitukselle ja luovuudelle. Välillä hassutellaan, koska ei elämä ole niin vakavaa. Rikkaruohot saattavat rehottaa pihalla, koska inspiraatio iski juuri, kun olin menossa niitä kitkemään. Piirtäminen on tärkeämpää kuin täydellinen puutarha.

Olet tervetullut sellaisena kuin olet, voit jättää kiillotetun ulkokuoren eteisen naulakkoon ja olla aidoin versio itsestäsi. Olemme kaikki täällä omalla tavallamme vähän erikoisia ja epätäydellisiä.

Hiljenny hetkeksi, hengitä syvään ja päästä irti kiireestä ja päivän murheista. Voit olla omissa oloissasi tai tulla rupattelemaan sohvan nurkkaan. Riippumatto on tuolla takan vieressä vapaana.

Kuten huomaat, nurkat saattavat olla vähän vinossa, mutta tunnelma kohdillaan. Talo on yhdistelmä Muumitaloa ja Peppi Pitkätossun Huvikumpua. Ei ehkä miellytä kaikkia moderniin sisustukseen ja minimalismiin viehättyneitä, mutta toisille juuri sopiva lepopaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti